Dom > Proizvodi > Bušilica > Mašina za bušenje drveta

Drva 6 linija Multi Spindle bušilica

Bušenje glodalice pogodne za kabinet kuhinje, plakari, kancelarijskog nameštaja itd rupe dosadan posao. Nam 4 reda i 6 redova dosadne mašina je vrlo dobro za masovnu proizvodnju i velika tabla obrada efektivno.
Detalji o proizvodu:

Drva 6 linija Multi Spindle bušilica


Informacije o proizvodu

Drvo bušilica MZ7621A


Prednosti

Težina mašine

2200 kg

Overrall diamensions

4400 * 2500 * 1600 mm

Maks, bušenje dubina

60mm

Spindle brzina

2840 obrtaja u minuti

Ukupan broj svrdlo otvor

132

Ukupan broj bušenja reda

6

Postupak zajedničke skupštine otvora

10 mm

Najveći obradu bacanja

2800 mm * 672 komada teškog mm

Minimalna obrada razmak rupa

130 mm * 32 mm

Garancije

1 godina

Za certifikaciju

ISO9002, uverljivije atest


1. bušenje glodalice pogodne za kabinet kuhinje, plakari, kancelarijskog nameštaja itd rupe dosadan posao. Nam 4 reda i 6 redova dosadne mašina je vrlo dobro za masovnu proizvodnju i velika tabla obrada efektivno.

2. bušenje glodalice opremljen izvanrednu kontrolu konopac kroz vrh mašina, uverite se da operater može odjednom da zaustavimo napravu kada hitne povlačenjem konopac, bez obzira na to koju poziciju on stoji pored aparata.

3. bušenje mašineriju usvaja PLC sistema, osigura pouzdano i lako operacija.

4. svi električni delovi koristiti poznati brend, će prijemnik koji koristi Siemens brend, drugi koriste Delixi i CKC brend.

5 na dugme koristi Guangzhou Benli, Nitkone #39; s takođe poznati brend. Jer radnici dodirneš kvaku svaki dan i stalno, tako smo takođe odabrati izuzetno kvalitetna kvaku da manje problema. Elektromotor koristi Ling Yi brend, pritiskanjem i pozicioniranje cilindar koristite isto dobra marka. Dvostruki sloj stazi je napravljeno u Tajvanu.

6 sve naše izvoz mašine pregledan od strane Prekomorski dept. nezavisno sa detaljima foto i video kupcima. Pokušavamo sve najbolje da budemo sigurni da si bez brige na kupovinu i operacija za sve naše mašine.


NAJČEŠĆA PITANJA

1, u posetu tvoju fabriku?

Pozdravljamo se našem novom i normalni prijatelji dolaze ovamo da bi u posetu. Osim toga, poslali bismo vas naše relativne informacije za promovisanje licem u lice sastanak ako i #39; d kao da.

2, koja je tvoja garancija vaših proizvoda?

Naše mašine imaju najbolji kvalitet i njene garancija je 1 godina.

3, kako bi bilo usluzi after prodaju?

Nam inženjeri su dostupne u vitrinama profesionalnu stručnu podršku.

4, šta je tvoj termin plaćanja?

30% avansno plaćanje i plaćanje saldo potrebno je uplatiti pre isporuke, ali nakon inspekcije.


Da li si tražio drva 6 red multi vreteno bušilica Baoshan drveta mašine je jedan od vodećih i profesionalni proizvođači i dobavljači od takve mašine, koje je opremljeno sa jednim od poznatih marki. Sada, pozdravite da kupim ili popust na veliko, i jeftine proizvode po niskoj ceni sa naše fabrike.

Hot Tags: drva 6 red multi vreteno bušenje proizvođači mašina ',' Dobavljači ',' fabrika ',' veleprodaje, niska cena, kupovine, jeftino, popust, brendovi
Srodni proizvodi
Istraga: