Dom > Proizvodi > Cold Press > Woodworking Cold Press

Ispeglao šper drveta hladno novinare hladno presom

Različite specifikacije Hidraulični hladno medija mogu biti projektovane kao svojim potrebama, od novinara pritisak 40T da 60T, novinare cilindar od 2 do 4.
Detalji o proizvodu:

Ispeglao šper drveta hladno novinare hladno presom


MYLY-A

Informacije o proizvodu

1. pečat koristite rezana brtve low-otpora, nema curenja.

2. ovo hladno novinare se uglavnom koristi za urgentne i prethodno oblikovanje za šper odbor, odbor melaminu, punog i tako dalje, sa funkcijama kvalitetni pritisnuti taster, visoka efikasnost.

3. primjenjuju u industriji nameštaja proizvodnje, kao i drugih odbora proizvodnoj industriji.

4. i nam machineand #39; s čelika tablice zasnivaju se na pressureand #39; s zahteva da prilagođena, da ostvari naša posvećenost pritisak, garancija kvaliteta.


OEM:

Različite specifikacije Hidraulični hladno medija mogu biti projektovane kao svojim potrebama, od novinara pritisak 40T da 60T, novinare cilindar od 2 do 4.


Broj modela

MLY-A

Tip

Hladno novinare

Težina mašine

uraрeno pre 2900kg / 3600kg

Radnu snagu

3-HP_380V

Ukupna snaga

5.5KW

Otvaranje Max.Platen

1000mm

Maksimalan pritisak

40T/60T

Uređaj za pritisak

Shenyang, China(Mainland)

Dostava detalj

Oko 30 dana

Ukupne dimenzije

2800 * 1300 * 3000/3400 * 1300 * 3000 mm

Veličina tabele

3100/2500 * 1300 * 1300 mm

Za certifikaciju

ISO9002, uverljivije atest


Andamp ambalaže; Isporuka

Mi biramo profesionalac drveni pakovanje kompanije rade na pakovanje i odlaganja veznih, sve mašine prepuno plastike otporan na vodu kao spoljni-zaštitnih. Osigurati mašinu pa tokom duge transporta.


Da li si tražio laminati od iverice drveta hladno novinare hladno presom Baoshan drveta mašine je jedan od vodećih i profesionalni proizvođači i dobavljači od takve mašine, koje je opremljeno sa jednim od poznatih marki. Sada, pozdravite da kupim ili popust na veliko, i jeftine proizvode po niskoj ceni sa naše fabrike.

Hot Tags: Ispeglao šper drveta hladno novinare mašina hladna novinare proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, niska cena, kupovine, jeftino, popust, brendovi
Srodni proizvodi
Istraga: