Dom > o nama

Specijalizirali u proizvodnji mašina Shenyang Baoshan drveta fabrike nalazi se u Shenyang, koja je oprema za proizvodnju baza centar u našoj zemlji. On povezuje dizajn, razvoj, proizvodnju i prodaju od drveta mašina, tehničke usluge i osposobljavanje. Zahvaljujući advantaged situaciju, to privlači visoki tehničare koji diplomirale drvni, mašinerija dizajna, kompjutersku kontrolu i stotine zaposlenih visokog kvaliteta.


U proteklih 20 godina, naši glavni proizvodi su od punog drveta, odbor oprema za nameštaj, ukupno 5 tipova i preko 30 vrsta. Žestoke tržišne konkurencije, smo aktivno ojačati međunarodnu zajednicu i poslati zaposlenih u inostranstvo u Evropi, USA i Tajvan. Kreiranje novih proizvoda, reformu tehnike, ojačati test i uvoz rezervnih koji ne dostigne standard u ovom trenutku iz Japana, Tajvana, Italiji i Nemačkoj kako bi se povećati preciznost kola. Sada su usvojili smo certifikat sistema kvaliteta ISO9002 i osvojio uverljivo atest odlikovan od strane Liaoning provincija tehnologija nadzorom zavoda. Nedavno smo razvili "MF-1504 automatska CNC praćenja ivice naglašavanja mašina" haj-tek polje i računarskog sistema za kontrolu. Visoko je prepoznat od strane kupaca čim je stavljeno na tržište.


Naši proizvodi su prodati preko 30 pokrajinama, gradovima i opštinama. Oni se takođe izvoze u Evropi, Americi i Aziji. Zahvaljujući visokom preciznošću, naši proizvodi su popularni među našim kupcima. Mi će reputacija, kvaliteta i usluga smatraju koncept nam kukuruz, iskreno saradnju sa novim andamp; starim kupcima i kreirate brilijantnom sutra zajedno.